Veelgestelde Vragen

Kan ik gratis parkeren voor de deur?

Ja, we hebben onze eigenparkeer plek waar jij gratis kan staan.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

We accepteren verschillende vormen van betalingen: Contactloos met de pin, maar ook cash & ideal betalingen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij zijn pas tevreden als jij met een wow-gevoel naar buiten loopt! Dat betekend dat het voor ons erg belangrijk is om een goede intake met u te doorlopen. Voorafgaand aan de behandeling stellen we vast wat jouw wens is en in welke vorm we je daarmee kunnen helpen. Soms is het namelijk nodig om meerdere afspraken in te plannen of een behandeling in stappen uit te voeren.

Ben je niet tevreden met het resultaat van je behandeling, laat het ons weten!

Kan ik iemand meenemen als ik een behandeling heb?

Dat kan zeker! Wij hebben een fijne bank in de salon, we houden van gezelligheid en schenken zelfs een drankje voor jullie in!

Wat zijn jullie openingstijden?

xxx

Zijn er ook behandelingen voor mannen?

Absoluut! Al onze treatments zijn unisex treatments. De meeste mannen komen bij ons voor een heerlijke facial of massage. Wil je je vriend verrassen met een ontspannende treatment? Neem hem mee en boek een heerlijke Duo-Treatment voor jullie samen.

Is er ook een behandeling voor de acne huid?

Ja, die is er zeker! Acne is een hardnekkig huidaandoening die veel voorkomt. Dagelijks zien wij veel dames en heren in de salon die te maken hebben met acne. Het moeilijke van een huidaandoening als acne is dat het niet direct te verhelpen is. Wel kunnen we in de salon je huid de kick-start geven om te kalmeren, waardoor onzuiverheden verminderen en je huid op een gezonde manier kan herstellen om littekens te voorkomen. Ook kijken onze specialisten naar je voeding, leefstijl en routine om ervoor te zorgen dat je op al deze aspecten bijdraagt aan een optimale verzorging van je huid. Dit zullen wij met je bespreken tijdens een intake

Heb jij nog vragen? Neem contact met ons op..